senne's zelfstandig werk

senne had vandaag zelfstandig werk (hij zit in het 2de leerjaar, en dat krijgen ze wanneer ze het moeilijk hebben bij bepaalde taakjes) gehad op school omdat zijn juf niet aanwezig was. op zich niets speciaals mee maar toen ik daarnet zijn zelfstandig werk bekeek schrok ik me serieus. ik wist al wel dat senne het moeilijk had met begrijpend lezen maar dat hij daarbij ook taakjes niet of anders uit voert ! dat was me eigenlijk wel nieuw. hij heeft zijn opdrachten amper gelezen en dat bleek in de uitkomsten !
bij woordpakket was het eigenlijk wel serieus te bemerken. vond het zo verschrikkelijk dat ik hem het opnieuw heb laten lezen, na 4 keer terug lezen had hij wel door wat hij moest doen !
de opdracht met zijn antwoorden.

hoe zijn taak er zo aan toe was kon ik het niet aanzien dat hij het zo zou afgeven morgen. ik vond dat hij het terug deftig moest maken. toen ik vroeg waar ga je nu de juiste woorden zetten, antwoordde hij , ik weet het niet ... dus heb ik de taak netjes over geschreven en heeft hij ze in een keer juist gemaakt ...

het nieuwe propere juiste taakje ...
heb de juf dan maar een briefje gemaakt waarom ik dat gedaan heb ... ik vond dat hij het moest leren om iets goed te lezen, want hij had 4 soorten taken en in elke taak had hij wel 1 ding zeker niet goed gelezen ... maar de taaltaak was er echt over !! is het verkeerd van me ?? want uiteindelijk heeft hij de taak zelf gemaakt ik heb hem er alleen op toegewezen dat hij het goed moet lezen !!